mandag 29. august 2011

2XU Kompresjonstøy

Vurderer å gå til innkjøp av 2XU Tights og Trøye, har hørt mange meninger om dette treningstøyet, noen synes det er ubehagelig, mens andre mener tøyet er så bra at det burde stått på "dopinglista".  Treningstøyet kostet en formue og burde ha god effekt for å kunne forsvare den høye prisen. (Tights 900,- og Trøye 800,-). Les mere om 2XU i produktkatalogen!

Meningen med kompresjonstøy er å øke blodgjennomstrømmingen i kroppen. 2XU er Australsk og lager tøy for løpere, syklister og triatleter. Undersøkelser viser at kompresjonstøy kan ha noe for seg både under trening, konkurranse og i restitusjon. Men det er under restitusjon de beste dokumentasjonen finnes. Det hndler mye om at kompresjonstøy sitter så tett på kroppen at musklaturen ikke rister og muskelfibre ikke brister. Det gjør restitusjonen raskere.

Undersøkelser viser også at utholdenhetsidretter har noe å hente ved bruk under trening. Man får forbedret blodsirkulasjon, mindre muskelslitasje på grunn av mindere muskelvibrasjoner og lavere sjanse for skader.

Jeg gleder meg til å prøve dette! Les mere om 2XU i produktkatalogen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar